Ruilen en Retourneren

Retourzending 
Artikel(en) kunnen worden geretourneerd binnen 14 dagen na verzenddatum. Het liefst eerder, zodat we iemand anders er blij mee kunnen maken. Het poststempel is bepalend. Het retourformulier hebben we aan je bestelling toegevoegd. Het retouradres is Lange Dame, Carolieweg 23, 9711 LR Groningen.
De kosten van de retourzending zijn altijd voor rekening van de klant. Lange Dame accepteert geen ongefrankeerde retouren. Te weinig of ongefrankeerde zendingen worden in rekening gebracht. Een retourpakket blijft de verantwoordelijkheid van de klant tot het ons heeft bereikt. Retourneer bij voorkeur via PostNL. Vraag daarbij om een pakketzegel, zodat de verzendstatus is te traceren via www.trackentrace.nl. 


Omruiling
Omruilen van een artikel voor een andere maat kan door opnieuw een bestelling te plaatsen in onze webshop.  

Retouren worden alleen geaccepteerd indien het artikel ongedragen en onbeschadigd wordt aangeboden, voorzien van aangehechte prijskaart en labels. Eventuele schade wordt bij de klant in rekening gebracht. 

Na ontvangst van de retourzending zal de terugbetaling binnen 1-3 werkdagen plaatsvinden via Multisafepay. Indien er via bankoverschrijving is betaald zal het bedrag op de desbetreffende bankrekening worden teruggestort.