Verzending

Levering/ verzending
Lange Dame behandelt alle orders op volgorde van binnenkomst. Zodra een betaling bij ons binnen is, wordt de bestelling met de grootste zorg verpakt en per PostNL verzonden. 

Lange Dame rekent binnen Nederland aan portokosten voor het verzenden van webbestellingen 4,95.  Er wordt bij het inscannen van je verzendlabel automatisch een Track & Trace code naar je gezonden, zodat je je pakket kunt volgen. Voor het verzenden naar het buitenland worden andere tarieven gehanteerd. De tarieven naar het buitenland worden zichtbaar bij het afrekenen van de bestelling.

Waarom niet gratis verzenden? Dit is heel eenvoudig: de kosten die worden gemaakt voor het verzenden via PostNL moeten op de een of andere manier betaald worden. De grote webwinkels versturen enorm veel pakketten per jaar en kunnen veel lagere tarieven bedingen dan een kleine speciaalzaak als Lange Dame. Wij versturen namelijk veel minder pakketten per jaar en betalen de normale verzendtarieven. Daarom berekenen we (een gedeelte) de verzendkosten. 

Lange Dame is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van verstuurde pakketten.